Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen is voor ons erg belangrijk. Elke dag wordt nagestreefd om zo duurzaam mogelijk te ondernemen en op termijn betekent dat CO2 neutraal produceren.

Om verantwoord te kunnen ondernemen zijn wij altijd op zoek naar het evenwicht tussen financieel economische resultaten, sociale belangen en het milieu. Alle onderdelen en productieprocessen worden geoptimaliseerd zonder afbreuk te doen aan de balans.

Werkcon bv zal een blijvende bijdrage leveren voor het realiseren van innovatieve en duurzame bouwtechnieken om zodoende de gevolgen voor ons milieu structureel te verminderen.

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt in de strategie van Werkcon bv. Al meer dan 30 jaar combineren onze producten topkwaliteit met respect voor mens en milieu. Bij onze producten gaan duurzaamheid en topprestaties hand in hand. Staal is een volledig recyclebaar materiaal met een hoge kwaliteit. De mogelijkheden om in Nederland en Europa staal te recyclen zijn legio.

Cradle to Cradle

Aangezien meer dan 80% van de staalproducten gerecycled worden en meer dan 10% wordt hergebruikt, zijn onze metalen producten uitermate geschikt voor een Cradle to Cradle toepassing.

MRPI Toetsingsrapport

Klik op de afbeelding om te bekijken: