Over ons

Organisatie

Hoe belangrijk onze geavanceerde machines en gebruikte technieken ook zijn, onze ca. 30 goed opgeleide medewerkers maken het verschil. Door hun persoonlijke betrokkenheid, inventiviteit en verantwoordelijkheid geven zij Werkcon BV als ontwikkelaar en leverancier van metalen profielen een duidelijke meerwaarde. Waar andere leveranciers vaak op de bekende en reeds gebaande paden blijven, daar slaan de medewerkers van Werkcon BV graag nieuwe wegen in, om klantgerichte oplossingen te zoeken.

Visie en beleid

Werkcon heeft zich ten doel gesteld een van de meest toonaangevende leveranciers te zijn op het gebied van metalen profielen, voor zowel de binnenafbouw als de buitenafbouw. Dit bereiken wij door onze klanten (innovatieve) producten, van absoluut betrouwbare productkwaliteit, met de best mogelijke service aan te bieden.

Het beleid van Werkcon BV is er op gericht om langdurige relaties aan te gaan met haar afnemers, op basis van vertrouwen, kwaliteit, flexibiliteit, service en de overtuiging dat bouwen met staal de toekomst heeft.

Onze markt

Vanuit onze productie locatie in Lelystad, waar verschillende profielen voor talrijke gebruikstoepassingen op de modernste machines geproduceerd worden, vinden onze producten haar weg naar afnemers in de BeNeLux, Duitsland, Frankrijk, Engeland en Zuid-Amerika.

Onderzoek en ontwikkeling

Voorsprong door techniek. Door zelf machines te ontwerpen en te bouwen, zijn onze mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Werkcon bv loopt dan ook voorop in het ontwikkelen en produceren van producten conform klantspecificaties.

Logistiek

Tijd is geld! Naast kwalitatief hoogwaardige producten en zeer korte productietijden, beschikt Werkcon bv over een perfect logistiek apparaat, een team van toegewijde medewerkers en partnerbedrijven, die doen wat ze beloven.