Maatregelen in verband met coronavirus

Beste relatie,

Naar aanleiding van de recente maatregelen door het kabinet omtrent het Coronavirus (COVID-19), informeren wij u hoe Werkcon BV hiermee omgaat.

Uw gezondheid én die van onze medewerkers staat hierbij uiteraard voorop, waarbij we het belang van de sector niet uit het oog verliezen. Om de bedrijven die door willen bouwen te ondersteunen, blijven wij daarom open. De business gaat door, maar niet as usual!

Productie blijft open en leveringen op de bouwplaats gaan door

Wij blijven vooralsnog open en zijn te allen tijde goed bereikbaar. U kunt gewoon blijven bestellen, dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Leveringen op de bouwplaats gaan door, eventuele afhaalorders worden in de hal klaargezet zodat u deze zelf kunt pakken. Wel vragen we u om een gepaste afstand te bewaren (1,5 m), net zoals dat geldt voor onze medewerkers onderling en vanzelfsprekend bent u welkom om af te halen alleen als u in goede gezondheid bent. Wel verzoeken wij u vanaf heden een mondkapje te dragen in ons pand en op ons bedrijfsterrein.

Onze voorraad is op peil

Onze voorraad ligt nog steeds op het bekende hoge niveau en kunnen wij uitleveren zoals u van ons gewend bent. We staan in nauw contact met al onze leveranciers en zullen onze uiterste best doen om de komende periode de voorraad ook op peil te houden.

Leveringen

Bij het lossen van onze materialen op de bouwplaats hebben wij onze chauffeurs verzocht minimaal 1,5 m afstand te bewaren tot uw collega’s of medewerkers.

Overige maatregelen

Uiteraard volgen wij in de logistiek, de distributie, de verkoop en binnen onze kantoren de hygiënemaatregelen van het RIVM, GGD en de overheid nauwkeurig op.  Wij splitsen onze medewerkers in diverse ploegen en stimuleren thuiswerken waar mogelijk, dit alles om verdere verspreiding zoveel mogelijk tegen te gaan.

Fysieke afspraken worden verzet

Alle niet strikt noodzakelijke fysieke afspraken, zowel met klanten als (toe)leveranciers worden verzet, of zullen telefonisch plaatsvinden. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

Ondanks de omstandigheden houden wij de normale openingstijden aan en blijven wij onze diensten en services verlenen. Voor al uw vragen zijn wij tijdens openingstijden telefonisch en digitaal bereikbaar.

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van onze huidige maatregelen, neem dan gerust contact op met ons. Wij staan u graag te woord.


Geplaatst op 19 oktober 2020